Her Story, gallery Kvarnplan

Ta dig på en resa genom tid och rum.  Lana använder sitt konstnärliga uttryck för att kommunicera budskap om en kvinna, kärlek, rörelse och upplevelser.
Detta är ”her story” om kärlek, glädje, lycka, förändringar, trist, rädsla och hopp.

Målningar av olika år, från 2010 till 2019.

Hon & Han. Akvarell, tusch på papper.

Oavsett var du är eller var du bor: kanske i samma stad eller land, så var det tänkt att de skulle mötas, trots avståndet på många kilometer och havet där emellan. Två ensamma själtar vars människoödena förenas i hopp om evig kärlek.

Varför är dagar så melankoliska? Akvarellmålning på papper. 

Den magiska som hade hänt. Akvarellmålning på papper, skapat i Rom, Italien, mottagen utmärkelsen “International Prize Botticelli” för den målningen i Florens 2019.

Utmana gränserna. Akrylmålning på kanvas.

Jag utmanar gränserna. Jag gör det som känns ovant tillräckligt och jag får spännande resultat. Det där som jag förut tyckte var läskigt eller främmande nu har blivit en viktig del av mitt liv. Jag fortsätter att utmana mig själv och hindrar mig från att vara mitt bästa jag och göra den skillnad jag vill göra. Gränserna flyttas. Gör nya saker som ligger alldeles utanför bekvämlighetszonen.

Mot alla odds.  Akrylmålning på kanvas. 

Avslöjande. Acrylic pouring på kanvas. 

Det finns även ljus i mörkret. Akrylmålning på kanvas 50×50 cm. Fick utmärkelsen med den målningen i Venedig, Italien 2018. 

Dans med okänd. Akrylmålning på kanvas.

Jakt på sinnesro. Akrylmålning på kanvas.

In till framtiden. Acrylic pouring på kanvas.